Zpět na hlavní stránku
 

Spolčo ve Mříčné na faře 6. září 2014

Ilustrační foto.
Je to krásné a je to dar zažívat setkání s Bohem i se sebou navzájem.
více fotografií
První moje osobní zkušenost s Vavřinečkem byla letní pěší pouť do Číhoště. Jelikož mě tato akce velmi oslovila, i to, jak mi je s těmito lidmi dobře, rozhodla jsem se navštívit spolčo, které se konalo 6.září na faře v Mříčné, kde se nás sešlo deset.

Na úvod jsme si pověděli o tom, co jsme dělali o prázdninách a co pěkného jsme zažili. Poté jsme se naučili a zahráli si velmi zábavnou hru "Zvířátka". Následovala příprava na zítřejší mši, kdy jsme si přečetli nedělní čtení, což mělo následek, že následující den jsem si z kostela nesla více. Úryvek z druhého čtení Jenda vybral jako slovíčko a motivaci do následujících dní v realitě: "Nebuďte nikomu nic dlužni - jen vzájemnou lásku." (Řím 13,8) Setkání jsme zakončili hlubokou modlitbou v místním kostele a naplněni jsme odjížděli do svých domovů.

Chtěla bych všem poděkovat za nádherně strávený večer, především Jendovi, který skvěle připravil tento večer, ale mé největší díky směřují k nebesům, k našemu Bohu, za toto krásné společenství, za nová přátelství.

Autor: Klárka Gazdová, publikováno: 09. 11. 2014

 
Správce stránek František Válek. Hostujeme u SHOSTING. Chcete-li, přihlašte se.